Izvor: Blic, 01.Apr.2024, 08:07

U "Jutro na Blicu" istražujemo: U potragu za devojčicom Dankom uključio se i Interpol, da li je dvogodišnja devojčica oteta i završila u lancu trgovine decom?(UŽIVO,VIDEO)

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala u Banjskom polju kod Bora ušla je u sedmi dan. U istragu o njenom nestanku uključila se i policija u Beču, nakon što se pojavio snimak iz Beča na kojem su dve Rumunke sa devojčicom koja podseća na Danku. Interpol je raspisao žutu poternicu koja predstavlja međunarodnu objavu za pronalaženjem nestalih lica. Gde je Danka, koje su poslednje informacije i koje su najveće sumnje srpske policije? U Jutru na Blic, uživo uključenje naših reportera iz okoline Bora, javljanje kolega iz Beča, te analiza sa našim gostima, stručnjacima za bezbednost.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAŠTO ŽUTA POTERNICA ZA DANKOM (2), A NE CRVENA Interpol u potrazi za nestalom devojčicom iz Srbije

Izvor: Blic, 01.Apr.2024

Za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala prošlog utorka u Banjskom polju kod Bora, sedmi je dan potrage, a juče se potrazi priključio i Interpol. Na snazi je žuta poternica, koja predstavlja međunarodnu objavu za pronalaženje nestalih.

Nastavak na Blic...

I RUMUNI SE DIGLI NA NOGE! Snimak iz Beča podstakao MNOGE da pomognu da se mala Danka što pre pronađe (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2024

Nakon bečke policije u potragu za devojčicom Dankom, uključili su se i Rumuni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"TRGOVINA DECOM RADI USVOJENJA" Kriminolog analizira snimak iz Beča na kom je navodno nestala Danka Ilić: "Duboko verujem da devojčica više nije u Banjskom polju"

Izvor: Blic, 01.Apr.2024

Nestala Danka Ilić (2) navodno je snimljena u Beču u pratnji dve žene koje su između sebe govorile na rumunskom. Poznati kriminolog Ivana Stevanović kaže da ovaj video budi nadu da će se Danka Ilić pronaći živa.

Nastavak na Blic...

Potraga za nestalom devojčicom – od SMS-a i Vajbera do žute Interpolove poternice

Izvor: Danas, 01.Apr.2024

Nakon analize svega što je do sada preduzeto u potrazi za dvogodišnjom Dankom Ilić, istraga na teritoriji Srbije je proširena. Posle snimka iz Beča na kojem je devojčica koja liči na Danku Ilić, u Austriji su na terenu, pored pripadnika bečke policije, i federalni istražitelji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.