Izvor: Blic, 11.Feb.2023, 13:34

"NAGLO MU JE POZLILO, A NEVENA SE NIJE JAVLJALA" Otac predosetio horor u Grockoj, majka joj za rođendan uputila reči koje posebno bole: "Ne žuri, imaš vremena..."

"Neveninom ocu je naglo pozlilo, kao da je predosetio", kažu mešetani Grocke koje je sinoć zatekla vest o stravičnom zločinu kada je policajac Đorđe. P. (28) ubio svoju mladu suprugu Nevenu B. (20), a potom pištoljem presudio sebi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"POČELA JE DA VIČE KADA JE UPERIO PIŠTOLJ U NJU" Prijateljica otkrilla detalje užasa u Grockoj: Zarobio je, nije više mogla to da podnese

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2023

Mladi policajac (28) iz Grocke, juče popodne je hicima iz pištolja ubio svoju suprugu (20) a zatim presudio sebi...Stravičan zločin dogodio se u kući koju je mladi bračni par iznajmljivao, a u kojoj je policajac poslednjih nedelja živeo sam...- Nisu bili u dobrim odnosima, ona je bila mlada, puna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.