Izvor: Blic, 13.Mar.2023, 14:18

Muž i žena se vozili ka Tari kad su na putu ugledali ZAVEZAN DŽAK, malo je reći da su ostali ŠOKIRANI OD JEZIVOG PRIZORA šta se unutra nalazilo (VIDEO)

Snimak psa koji je ostavljen na sred puta u zavezanog u džaku zgrozio je Srbiju, a žena muškarca koji ga je pronašao objavila je sve na snimku!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Muž i žena pronašli živog psa zavezanog u džaku i bačenog na put (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 13.Mar.2023

Snimak psa zavezanog u džaku i ostavljenog na sred puta šokirao je korisnike društvenih mreža u Srbiji.. Kako muškarac i žena objašnjavaju na snimku objavljenom na TikToku pas je ostavljen na putu ka planini Tari. Kada su videli vreću koja se pomera, zaustavili su auto, izašli i pažljivo rasekli...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.