Izvor: Blic, 24.Nov.2023, 15:35

Momirović: Domaće kompanije kao jaki regionalni igrači garant su ekonomskog napretka Srbije

Nama je cilj da imamo domaće kompanije poput kompanije „Kastrum“ iz Petrovca na Mlavi, jer bez domaćih kompanija koje su jaki regionalni igrači na tržištu, Srbija ne može da ostvari pun kapacitet ekonomskog razvoja, izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović nakon današnjeg obilaska proizvodnje kompanije „Kastrum“ u Petrovcu na Mlavi i njihovog najnovijeg maloprodajnog objekta „Kastrum – DTL Viva“ u Kučevu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MOMIROVIĆ: DOMAĆE KOMPANIJE KAO JAKI REGIONALNI IGRAČI GARANT SU EKONOMSKOG NAPRETKA SRBIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2023

Ministar Momirović je prethodno obišao supermarket „Kastrum – DTL Viva“ u Kučevu i destileriju i vinariju „Pruna“ u selu Vuković...Nama je cilj da imamo domaće kompanije poput kompanije „Kastrum“ iz Petrovca na Mlavi, jer bez domaćih kompanija koje su jaki regionalni igrači na tržištu,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.