Izvor: Blic, 22.Jan.2021, 17:03

"MUĆKE" U REŽIJI SRPSKIH POLITIČARA "Samo budale i konji rade da bi preživeli (za platu)". Oni koji se osećaju NAMAGARČENO se ne računaju...

Sledeće godine u ovo vreme bićemo milioneri! Čak ni oni koji nisu fanovi kultne britanske serije Mućke, sećaju se jedne od uzrečica Del Boja, kojom je posle svakog propalog posla pokušavao da okuraži Rodnija za sledeći poduhvat, da usred leta „valjaju“ kineske zimske šubare ili flaširaju „čistu pekamsku“ česmovaču. Zvuči tako sveže, iako je prva epizoda emitovana pre četiri decenije, davne 1981, baš u vreme kada je bivša Jugoslavija sa MMF-om sklapala ugovor o reprogramu dospelih dugova kako ne bi i formalno morala da proglasi bankrot.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.