Izvor: Blic, 30.Apr.2022, 17:24

"MOM JEDINOM. ZAUVEK" Porodica i devojka ubijenog mladića sa Uba se bolnim rečima oprostili od njega: "Ostajemo u neizmernoj tuzi"

Nikola Lukić (26) je preminuo od posledica udarca dozerom za šećer u glavu, nakon što je pokušao da razvadi tuču u kafiću, a porodica, prijatelji i devojko su se oprostila od njega.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

“MOM JEDINOM. Zauvek”: Porodica i devojka ubijenog Nikole iz Uba se oprostili od njega (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2022

Preminuo je na putu do bolnice u Valjevu, a sahranjen je na Vaskrs..Nikola Lukić (26) je preminuo od posledica udarca dozerom za šećer u glavu, nakon što je pokušao da zaustavi tuču u kafiću, a porodica, prijatelji i devojka su se oprostili od njega...– Ponosni na tvoju dobrotu, tvoj lik i delo,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.