Izvor: Blic, 24.Nov.2022, 15:23

"MEJLOM NE ŠALJITE PORUKE SA KARTICE"! I MUP upozorava na "Crni petak": "Jedno ukazuje na sigurnu prevaru"

- Poslednji petak u novembru svim ljubiteljima kupovine poznat je kao "Crni petak" (Black Friday). S obzirom na to da su ponude vrlo povoljne, čuvajte se prevara i budite oprezni prilikom kupovine "online" - navodi se u objavi na zvaničnom profilu Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije na Fejsbuku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP upozorio građane: "Nemojte to činiti... To je prevara"

Izvor: B92, 24.Nov.2022

Beograd -- Poslednji petak u novembru poznat je kao "Crni petak", a da taj dan ne bi zaista i postao "crn", kupci treba da budu dodatno oprezni...Na dan kada trgovci spuštaju cenu robe, ponude deluju vrlo povoljno, ali je potrebno čuvati se mogućih prevara i biti oprezan prilikom kupovine onlajn...Ministarstvo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.