Izvor: Blic, 12.Okt.2020, 16:58

MA, DA LI JE MOGUĆE: Prevarant u Srbiji ubedio čoveka da mu da 100.000 evra KORISTEĆI NAJGLUPLJU MOGUĆU FORU - i čovek mu ih je stvarno doneo

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su francuskog državljanina E. K. (1988) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo prevara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Uhapšen francuski državljanin zbog prevare, poziv prevarenim građanima da se jave

Izvor: Danas, 12.Okt.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su francuskog državljanina E. K. (1988) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo prevara, saopštio je danas MUP.

Nastavak na Danas...

Osumnjičeni za krađu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Okt.2020, 13:57

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su E. Č. (1950) i J. P. (1979), zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo krađa...Ova dvojica Novosađana uhvaćena su na delu, u blizini Najlon pijace, gde je, kako se sumnja, E. Č. izvukao novac iz torbice osamdesetjednogodišnjeg...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.