Izvor: Blic, 19.Maj.2021, 16:24

LAGALA DA KAMERE NE RADE, SAKRILA SNIMAK KOBNE TUČE Uhapšena vlasnica lokala ispred kog je UBIJEN ALEKSA

J. R. K. (39) iz Aleksinca uhapšena je danas jer je sakrila snimke sa video nadzora na kojem je bila zabeležena tuča koja je tamošnjeg fudbalera Aleksu S. (26) koštala života.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠENA VLASNICA LOKALA U ALEKSINCU: Pokušala da sakrije snimak kobne tuče u kojoj je nastradao Aleksa (26)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021

Ona će odgovarati zbog ometanja pravde, jer je uklanjala dokaze ali i zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima tokom epidemije...J. R. K. (39) iz Aleksinca uhapšena je danas jer je sakrila snimke sa video nadzora na kojem je bila zabeležena tuča koja je tamošnjeg fudbalera Aleksu S. (26) koštala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

ZA ALEKSU BIO KOBAN UDARAC U VRAT Snimak otkrio šta se desilo na rođendanskoj proslavi i ko je UDARCEM USMRTIO FUDBALERA

Izvor: Blic, 19.Maj.2021

Snimak sa sigurnosne kamere razrešio je smrt Alekse Stojmenovića (26) iz Aleksinca, koji je, kako je potom potvrdila i obdukcija, preminuo nakon kobne tuče ispred lokala u kom je bio proslavi punoletstva, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.