Kako su stjuardese putnicima ulepšale novogodišnje praznike?

Izvor: B92, 26.Dec.2017, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako su stjuardese putnicima ulepšale novogodišnje praznike?

Od Amerike do Australije tokom praznične sezone kabinsko osoblje aviona definitivno ima najviše posla.

Ipak, dve stjuardese dodatno su se potrudile da njihovi putnici osete praznični duh tako što su im otpevale Božićnu pesmu.

Stjuardesa avio-kompanije Virgin Australia Betani Stag otpevala je preko razglasa “Have Yourself A Merry Little Christmas“ putnicima koji su u Melburnu čekali da se ukrcaju na svoj let.

Istovremeno, u Hjustonu stjuardesa Southwest >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Airlines Čarisi Majls otpevala je “I’ll Be Home For Christmas“.

“Razvela sam se 2012. godine i bila sam jako depresivna tokom praznika. Tada sam obećala sebi da neću sedeti kući u depresiji i da ću praznike provesti pevajući“, rekla je za “ABC News“

Pogledajte kako su njih dve ulepšale Božić putnicima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.