Izvor: Blic, 08.Avg.2020, 12:59

KVASAC MIRA I POGAČA POMIRENJA Pupovac o odnosima Srba i Hrvata u Hrvatskoj "Potpunog pomirenja neće biti bez Srbije"

Pomirenje Hrvata i Srba u Hrvatskoj nikad neće biti potpuno bez pomirenja Hrvatske i Srbije, poručio je danas predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUPOVAC PORUČIO HRVATSKOM MINISTRU: Srpske turiste napadaju u Hrvatskoj, sramota je da rođaci Nikole Tesle nemaju struju

Izvor: Kurir, 08.Avg.2020

Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDS S) Milorad Pupovac poručio je danas ministru spoljnih i evropskih poslova Gordanu Grliću Radmanu da, kad već deli lekcije, nek osigura srpskim turistima da ih ne napadaju u Hrvatskoj i ne ispisuju im poruke.

Nastavak na Kurir...

Pupovac: Mi u Beogradu ne tražimo mentore, nego sagovornike za ovo što radimo

Izvor: Danas, 08.Avg.2020

Predsednik SDSS Milorad Pupovac poručio je danas da Srbima u Hrvatskoj nisu potrebni ni mentori iz Beograda ni patronat Zagreba i naglasio da je odlaskom Borisa Miloševića na obeležavanje godinjišnjice "Oluje" pre četiri dana u Kninu započet "proces mešanja testa za pogaču pomirenja".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.