Izvor: Blic, 27.Okt.2020, 19:55

KRVAVI LJUBAVNI TROUGAO Nišlija izbo Beograđanina u stanu svoje devojke, utvrđeno da ni DROGA, NI ALKOHOL, NI STRAH nisu uticali na njega

Heroin i alkohol, koje je optuženi Ivica Mikić (33) iz Niša uzeo pre svađe u kojoj je nožem izbo Nenada Mitrovića (38) iz Beograda, nisu bitno uticali na njegovo rasuđivanje, posvedočila je danas pre Višim sudom u Nišu sudski vešatak dr Anđelka Ilić. Ona je ocenila i da Mikić, kome se optužnicom stavlja na teret pokušaj ubistva, tokom kritičnog događaja nije pokazivao znake većeg straha, kako na tome insistira odbrana.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Osumnjičen da je izbo mladića u stanu svoje djevojke

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Okt.2020

NIŠ - Heroin i alkohol, koje je optuženi Ivica Mikić (33) iz Niša uzeo prije svađe u kojoj je nožem izbo Nenada Mitrovića (38) iz Beograda, nisu bitno uticali na njegovo rasuđivanje, posvjedočila je danas pred Višim sudom u Nišu sudski vješatak dr Anđelka Ilić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.