Izvor: Blic, 28.Sep.2021, 19:10

KAKO ĆE OVE GODINE IZGLEDATI STUDIRANJE? Neki fakulteti će raditi onlajn, a neki PO HIBRIDNOM MODELU

Stigao je početak nove školske godine i na univerzitetima, ali kako će se nastava odvijati na fakultetima širom Srbije, to niko ne može potpuno precizno da vam kaže. Svaki fakultet će odrediti udeo uživo i onlajn nastave prema svojim specifičnostima. Velikih razlika će biti između gradova, ali i samih fakulteta, pa će negde biti regularne nastave, negde kombinovane, negde onlajn, a negde i takozvane hibridne!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

REGULARNE, KOMBINOVANE, ONLAJN I HIBRIDNE NASTAVE! Kako će ove godine izgledati studiranje u Srbiji?

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021

Od Ministarstva prosvete nije stigla nikakva preporuka i instrukcija za nastavu u visokom obrazovanju..Stigao je početak nove školske godine i na univerzitetima, ali kako će se nastava odvijati na fakultetima širom Srbije, to niko ne može potpuno precizno da vam kaže. Svaki fakultet će odrediti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.