Izvor: Blic, 24.Jun.2021, 08:33

JOŠ SE UTVRĐUJE DA LI IM JE NEŠTO SIPANO U PIĆE Poznato stanje 16 tinejdžera koji su bez svesti sa Ade prevezeni na VMA

Grupa maloletnika, tačno njih 16, koji su noćas sa Ade Ciganlije, preveženi na Vojnomedicinsku akademiju u besvesnom stanju, puštena je jutros kućama, piše Telegraf.rs.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznato stanje 16 tinejdžera koji su bez svesti prevezeni na VMA: Ko je i šta davao maloletnicima da konzumiraju?

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2021

Još nije poznato šta je konkretno dovelo do toga da deca ostanu bez svesti..Grupa maloletnika, tačno njih 16, koji su noćas sa Ade Ciganlije, preveženi na Vojnomedicinsku akademiju u besvesnom stanju, puštena je jutros kućama...Ona su, nakon potpunog treženjanja, iz ove zdravstvene ustanove puštena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Grupa maloljetnika sa Ade Ciganlije prevezena na VMA, sumnja se na trovanje

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jun.2021

Grupa maloljetnika, tačno njih 16, koji su noćas sa Ade Ciganlije, preveženi na Vojnomedicinsku akademiju u besvjesnom stanju, puštena je jutros kućama.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.