Izvor: Luftika.rs, 24.Jun.2021, 10:05

16 maloletnika otrovano na Adi Ciganliji, bez svesti primljeni na VMA

Grupa od 16 maloletnika koji su protekle noći sa Ade Ciganlije u besvesnom stanju prevezeni na Vojnomedicinsku akademiju jutros je puštena kućama.
Deca su nakon potpunog treženjenja iz bolnice kući puštena jutros oko 5 sati, a i dalje nije poznato šta je konkretno dovelo do toga da deca ostanu bez svesti.
Istraga je u toku, a kako je već objavijeno, tri patrole PU Čukarica su na >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Adi priveli konobare i menadžera bara.
Prema pisanju Telegrafa, policija utvrđuje ko je i šta davao maloletnicima da konzumiraju, a sumnja se da im je nešto stavljeno u piće.
Sva ova deca su ispoljavala iste simptome trovanja, a oko ponoći su hitno prebačeni u bolnicu. Njih devetoro je bilo bez svesti.
Dok je trajala čitava drama i Hitna pomoć prevozila decu bez svesti na VMA, neki od roditelja su stigli na Adu Ciglanliju i sami su decu prevezli do bolnice.
Najveća briga bila je za dečaka koji se u jednom trenutku vodio kao nestao, a pošto je ulazio i u vodu, postojao je strah da se utopio. Srećom, dete je pronađeno živo i prebačeno na VMA.
Prema važećem zakonu, prodaja alkoholnih pića maloletnicima je zabranjena.
Vučić plaća da rađate decu da ima ko da mu radi u fabrikama

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.