Izvor: Blic, 28.Apr.2021, 11:02

"Ima tako nekih ulica u Beogradu koje su ovakve..." Novosađanin naveo tri razloga zašto NIKADA ne bi živeo u BEOGRADU i DRUŠTVENE MREŽE GORE (VIDEO)

Tik Toker iz Novog Sada, po imenu Boris, napravio je pravi dar mar na društvenim mrežama, nakon što je izneo svoje mišljenje zbog čega nikada ne bi živeo u Beogradu. Naime, sve one koje žive u glavnom gradu Srbije, posebno su ražestila prva dva razloga.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novosađanin je naljutio mnoge svojom objavom: "Zašto nikada ne bih živeo u Beogradu" VIDEO

Izvor: B92, 28.Apr.2021

Tik Toker iz Novog Sada, po imenu Boris, uzdrmao je društvene mreže, nakon što je izneo svoje mišljenje zbog čega nikada ne bi živeo u Beogradu..."Grad je, znači, prevelik, ja sam iz Novog Sada, navikao sam da sam u centru za deset, maksimum 15 minuta, šta je to brate. Pod dva, opet kažem, iz...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.