Novosađanin je naljutio mnoge svojom objavom: Zašto nikada ne bih živeo u Beogradu VIDEO

Izvor: B92, 28.Apr.2021, 21:01

Novosađanin je naljutio mnoge svojom objavom: "Zašto nikada ne bih živeo u Beogradu" VIDEO

Tik Toker iz Novog Sada, po imenu Boris, uzdrmao je društvene mreže, nakon što je izneo svoje mišljenje zbog čega nikada ne bi živeo u Beogradu.

"Grad je, znači, prevelik, ja sam iz Novog Sada, navikao sam da sam u centru za deset, maksimum 15 minuta, šta je to brate. Pod dva, opet kažem, iz Novog Sada sam, ima tako nekih ulica u Beogradu koje su ovakve, Banovo brdo je čitavo na uzbrdici", rekao je Boris, dok je za treći razlog pokazao sliku dvojice Jutjubera, Niksa Zizua >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Marka Filipovića.

Ubrzo nakon što je objavio snimak na Tik Toku, video je završio i na drugim društvenim mrežama, te uvređeni Beograđani nisu ostali ravnodušni na reči momka iz Novog Sada.

"Ako bi da budeš u centru za 10 minuta, jednostavno, kupi stan u centru. Pod dva, ako ti je uzbrdica problem, nemaš kondicije dovoljno. Pod tri, glup lik, rekla bih", glasio je jedan od komentara, koji je podržao veliki broj "uvređenih" stanovnika Beograda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.