
Izvor: Blic, 25.Jun.2025, 15:30
Granica između gostoljubivosti i poslovne računice postaje sve tanja: Da li je minimalna potrošnja nova "ulaznica" za restorane?
Ugostiteljstvo širom Evrope prolazi kroz ozbiljne promene, sve je više restorana koji od gostiju zahtevaju unapred definisanu minimalnu potrošnju. Ono što je nekada bilo rezervisano za luksuzne klubove ili restorane sa Mišlen zvezdicama, danas postaje pravilo i u prosečnim lokalima na atraktivnim turističkim lokacijama.
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.