Izvor: Blic, 24.Maj.2019, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Fejsbuk" lansira sopstvenu KRIPTOVALUTU

Kompanija "Fejsbuk" finalizovala je plan za lansiranje sopstvene kriptovalute u narednoj godini. Namerava da do prvog kvartala 2020. uspostavi sistem digitalnih plaćanja u desetak zemalja, a da do kraja ove godine počne sa testiranjem svoje kriptovalute, koja je interno nazvana GlobalCoin.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fejsbuk lansira sopstvenu kriptovalutu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2019

Kompanija Fejsbuk finalizovala je plan za lansiranje sopstvene kriptovalute u narednoj godini, javlja BČ...Namerava da do prvog kvartala 2020. godine uspostavi sistem digitalnih plaćanja u desetak zemalja, a da do kraja ove godine počne sa testiranjem svoje kriptovalute, koja je interno nazvana GlobalCoin...Očekuje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Završili plan: Iduće godine uvodi se nova kriptovaluta

Izvor: B92, 24.Maj.2019

Menlo Park -- Fejsbuk je završio plan za lansiranje sopstvene kriptovalute u 2020. i namerava da do prvog kvartala uspostavi sistem digitalnih plaćanja u desetak zemalja...Oni će do kraja ove godine testirati svoj digitalin novac, koji su interno nazvali GlobalCoin...Mark Zakerberg, osnivač Fejsbuka...

Nastavak na B92...

Fejsbuk lansira svoju kriptovalutu

Izvor: Kamatica.com, 24.Maj.2019

Kompanija "Fejsbuk" finalizovala je plan za lansiranje sopstvene kriptovalute u narednoj godini. Namerava da do prvog kvartala 2020. uspostavi sistem digitalnih plaćanja u desetak zemalja, a da do kraja ove godine počne sa testiranjem svoje kriptovalute, koja je interno nazvana GlobalCoin..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.