Izvor: Blic, 28.Nov.2023, 14:21

Evo kako se jedno veče u mirnoj, vojvođanskoj ravnici pretvorilo u sjajnu priču: Moja Mila je bila oduševljena, a ja sada znam od čega ću joj spremati obroke

Često vikendom moja devojčica i ja sednemo u auto, i iz užurbanog, velikog grada odemo u jedno malo mesto u Vojvodini gde moja mama ima kuću i imanje. Kada završimo sa poslovima oko kuće u koje se uključimo da joj pomognemo, skuvamo kafu i sednemo. A onda dođu i njene drugarice iz komšiluka pa do kasno ostanemo da razgovaramo i smejemo se. Meni to dođe kao odmor i lek za dušu posle svih ispraznih gradskih priča, a moja Mila, koja ima 7 godina, tako razvija i neguje kontakt sa prirodom, i stiče znanja o stvarnom svetu koji postoji izvan lap topa i smart telefona.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.