Izvor: Blic, 27.Mar.2024, 06:21

Evo kako je sinoć tekla potraga za NESTALOM DANKOM (2): "Blic" u Banjskom polju, devojčice nema već više od 15 sati (FOTO, VIDEO)

Nestala devojčica Danka Ilić (2), kojoj se svaki trag gubi od utorka oko 13 časova u prigradskom naselju Banjsko polje kod Bora dok se igrala sa majkom i bratom, nije nađena ni posle celonoćne potrage. Zbog Dankinog nestanka sinoć je po prvi put u Srbiji aktiviran sistem "Pronađi me", popularno nazvan "amber alert", a više od 15 sati za devojčicom tragaju policija, vatrogasci-spasioci, Gorska služba spasavanja, lovci i brojni građani.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STEŽE SE OBRUČ OKO BANJSKOG POLJA Policija blokirala sve ulaze u naselje: Male Danke (2) nema već 16 sati

Izvor: Blic, 27.Mar.2024

Nestala devojčica Danka Ilić (2), kojoj se svaki trag gubi od utorka oko 13 časova u prigradskom naselju Banjsko polje kod Bora dok se igrala sa majkom i bratom, nije nađena ni posle celonoćne potrage. Naš reporter sa terena javlja da je policija blokirala sve ulaze oko naselja.

Nastavak na Blic...

U "Jutro na Blicu" analiziramo: Srbija na nogama, potraga za dvogodišnjom Dankom iz Bora traje više do 15 sati (UŽIVO, VIDEO)

Izvor: Blic, 27.Mar.2024

Čitava Srbija je na nogama, kako je tekla noćna potraga za nestalom devojčicom iz Bora. Naši reporteri bili su tokom noći i jutra sa ekipama koje tragaju u Brestovačkoj Banji gde je nestala Danka Ilić (2). Šta je prethodilo nestanku, kako je moguće da se sve desilo u trenutku i da li postoje...

Nastavak na Blic...

"SAMO SE JEDNE STVARI PLAŠIM!" Prve komšije o nestanku male Danke (2) iz Bora: Šuma je pregledana 15 puta

Izvor: Blic, 27.Mar.2024

Potraga za Dankom Ilić (2) koja je nestala juče oko 13.45 sati, ulazi u 19. sat, a kako su sipričale njihove prve komšije, Banjsko polje je mirno naselje, i ovako nešto im se dešava prvi put.

Nastavak na Blic...

"BLIC" U POTRAZI ZA MALOM DANKOM (2) Za devojčicom se traga više od 19 sati, teren pun šiblja, drveća, blata! Policija napravila "šahovsku tablu", pretresa SVE! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 27.Mar.2024

Potraga za nestalom devojčicom Dankom Ilić (2) ušla je u 19. sat. Na licu mesta je veliki broj policije, psi tragači, ali i građani koji samoinicijativno pretražuju šume i sav predeo oko. Reporteri "Blica" trenutno su na licu mesta i učestvuju u potrazi za devojčicom.

Nastavak na Blic...

DANKA JE VEĆ DUGO BEZ VODE Pedijatar otkrio 3 stvari koje mogu da se dese nestaloj devojčici: "Nadam se da je u zatvorenom"

Izvor: Blic, 27.Mar.2024

Uskoro će 24 sata od nestanka malene Danke Ilić (2), koja je juče nestala u Banjskom polju kod Bora i čiji je nestanak prvi put alarmirao srpski Amber alert sistem "Pronađi me". Pored toga što devojčica još nije pronađena, bojazan predstavlja i eventualna činjenica da devojčica od juče od...

Nastavak na Blic...

RODITELJI NESTALE DANKE U POLICIJI Ispituju se na okolnosti nestale ćerke, a ovo policija POSEBNO PROVERAVA

Izvor: Blic, 27.Mar.2024

Roditelji nestale Danke Ilić odvedeni su u policiju na saslušanje povodom nestanka njihove dvogodišnje ćerkice kojoj se izgubio svaki trag juče u 13 sati u Banjskom polju kod Bora.

Nastavak na Blic...

Potraga za nestalom devojčicom u Srbiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Mar.2024

Još traje potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić. Policija je prvi put u Srbiji pokrenula sistem "Pronađi me" (Amber alert) kojim se građani obaveštavaju o nestanku devojčice i traže pomoć u potrazi. Više od 24 sata od nestanka, još nema konkretnih informacija.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.