Izvor: Blic, 27.Mar.2024, 11:59

"OVO JE ZAHTEVAN TEREN ZA DETE" Gorska služba ne prestaje da traži nestalu Danku: "Češljamo teren 360 stepeni oko mesta gde je poslednji put viđena"

Kiša je konačno, prestla da pada, što značajno olakšava pretragu terena. Malu Danku Ilić (2) tražimo po zonama, prvu smo završili i samo u okviru nje smo prešli do 20 kilometara. Pretražuje se kompletan teren, kružno, 360 stepeni oko mesta gde je poslednji put viđena devojčica. Ovim rečima za "Blic" spasilac Gorske službe spasavanja Dušan Mišić objašnjava kako izgleda potraga za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, koja je nestala u Banjskom polju kod Bora juče u 13.45 sati.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KOLIKO DETE MOŽE KILOMETARA DA PREĐE? Spasilac Gorske službe otkriva: Danka NIJE MOGLA DA ODE DALEKO

Izvor: Blic, 27.Mar.2024

Po knjizi, dete od 3 do 5 godina, u najidealnijim uslovima i na ravnoj površini, može da pređe maksimalno 9 kilometara, rekao je za "Blic" spasilac Gorske službe spasavanja Dušan Mišić, koji je u potrazi za Dankom Ilić (2), koja je nestala juče u 13 časova u Banjskom polju, kod Bora.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.