Izvor: Blic, 27.Mar.2024, 13:06

DANKA JE VEĆ DUGO BEZ VODE Pedijatar otkrio 3 stvari koje mogu da se dese nestaloj devojčici: "Nadam se da je u zatvorenom"

Uskoro će 24 sata od nestanka malene Danke Ilić (2), koja je juče nestala u Banjskom polju kod Bora i čiji je nestanak prvi put alarmirao srpski Amber alert sistem "Pronađi me". Pored toga što devojčica još nije pronađena, bojazan predstavlja i eventualna činjenica da devojčica od juče od 13 časova nije pila vodu, a pedijatar Saša Milićević kaže za "Blic" da to već predstavlja problem.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"VRTI MI SE PO GLAVI DA JE KIDNAPOVANA" Deda nestale Danke u suzama: "Bugarska granica je mnogo blizu, ja se još nadam da je živa"

Izvor: Blic, 27.Mar.2024

Deda nestale devojčice Danke Ilić (2) oglasio se za Vesti "Blic" televizije i otkrio da počinje da sumnja da je njegova unuka kidnapovana jer, kako kaže, ne može da razume da za 24 sata "toliki broj ljudi i pripadnika policije i Žandarmerije ne može da je pronađe".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.