Doba kada se za aivon nameštala frizura

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jan.2014, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doba kada se za aivon nameštala frizura

Sedamdesete godine bile su zlatno doba za putnike koji su se od jedne destinacije do druge vozili avionima. Bilo je mnogo više prostora, enterijeri su bili otmeniji, a dizajn smeliji.

Da biste se u to uverili, dovoljno je da pregledate ove fotografije nastale sedamdesetih godina prošlog veka. Ovi snimci predstavljaju unutrašnjost "boinga 747".

Ideja o njegovoj gradnji nastala je još šezdesetih godina, kada je kompanija Pan Am zatražila letelicu za 400 putnika. Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je njen predsednik priželjkivao avion na sprat za prekookeanske letove, Boingov dizajnerski tim je mislio da to nije dobra ideja, iz tehničkih, ekonomskih, ali i sigurnosnih razloga.

Decenijama posle uverenje je promenio je "erbas A380".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Doba kada se za aivon nameštala frizura

Izvor: Dzungla.org, 24.Jan.2014

Sedamdesete godine bile su zlatno doba za putnike koji su se od jedne destinacije do druge vozili avionima. Bilo je mnogo više prostora, enterijeri su bili otmeniji, a dizajn smeliji. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.