Izvor: Blic, 10.Feb.2022, 11:19

Direktor CSR iz Gradišta PUŠTEN UZ NANOGICU: Tukao ženu, taštu i šuraka, preti mu kazna zatvora ZBOG NASILJA

Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu podnelo je Osnovnom sudu u Velikom Gradištu optužni predlog protiv Danijela Ž. iz Velikog Gradišta zbog tri krivična dela nasilje u porodici. Njemu se na teret stavlja da je 31. januara 2022. godine primenom nasilja ugrozio spokojstvo, telesni integritet i duševno stanje svoje supruge, tašte i svog šuraka.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Optužen vd direktora Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu zbog porodičnog nasilja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2022

Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu podnelo je danas sudu optužni predlog protiv vršioca dužnosti direktora Centra za socijalni rad u tom gradu Danijela Ž. zbog sumnje da je nakon verbalne rasprave fizički nasrnuo na suprugu, a potom i taštu i šuraka...On se tereti za krivična dela...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.