Izvor: Blic, 28.Jun.2023, 09:33

DRŽAVA ĆE POMOĆI DEVOJČICI IZ NOVOG SADA Prodavala krofne kako bi skupila novac za lečenje oca

Nina Ninković 11-godišnja devojčica koja je počela da prodaje krofne kako bi sakupila novac za lečenje svog tate Zorana, digla je na noge Novi Sad, ali i celu Srbiju. Ova mala heroina odlučila je da uzme stvar u svoje ruke i obezbedi sredstva kako bi se njen otac lečio. Sada su stigle i lepe vesti od države, te je najavljena pomoć, a Ninina mama Nataša je saopštila da ova plemenita devojčica sutra putuje sa ocem u Moskvu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Država će pomoći devojčici koja prodaje krofne za lečenje oca

Izvor: Luftika.rs, 28.Jun.2023

Ministar finansija Siniša Mali je rekao da će država pomoći koliko bude mogla porodici devojčice Nine Ninković (11), koja prodaje krofne u Novom Sadu za lečenje oca Zorana.. On je dodao da će se država uključiti iako se porodica njima nije obratila za pomoć.. – Nije pitanje pomoći, novca...

Nastavak na Luftika.rs...

Desetine Novosađana čekalo da kupe krofnu od Nine, ministar Mali obećao pomoć države

Izvor: NoviSad.com, 28.Jun.2023

Desetine Novosađana sinoć je čekalo u redu da kupi krofne koje je prodavala devojčica Nina Ninković za pomoć svom ocu. Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da se porodica Ninković nije obratila državnim institucijama za pomoć, i..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.