Mali: Država će pomoći ocu devojčice koja prodaje krofne za njegovo izlečenje; Savo Manojlović sve priznao

Izvor: B92, 28.Jun.2023, 09:52

Mali: Država će pomoći ocu devojčice koja prodaje krofne za njegovo izlečenje; Savo Manojlović sve priznao

Siniša Mali izjavio je danas da će država pomoći lečenje čoveka čija je ćerka započela akciju prikupljanja novca za njegovo izlečenje prodavanjem krofni.

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija

"Novca imamo, pomoći ćemo. Sinoć sam saznao za taj slučaj, čovek nam se nije obraćao za pomoć, već danas će se pregledati njegova dokumentacija. Žao mi je što ranije nije kontaktirao sa državnim institucijama. Naravno da ćemo pomoći", rekao je Mali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gostujući u Jutarnjem programu TV Pink.

On je istakao da ne postoji osoba ili institucija kojima država nije pomogla, što smo, kako je rekao, pokazali kroz poslednje tri godine kroz pomoći koje dajemo

Mali se osvrnuo i na pomoć oboleloj deci, rečima da se u ovom trenutku izdvaja 40 puta više novca za obolelu decu čije zdravstveno stanje zahteva lečenje u inostranstvu.

Savo Manojlović iz pokreta "Kreni-promeni" priznao je da su iskoristili malu devojčicu koja je prodavala krofne kako bi lecila bolesnog oc, prenosi "Alo".

Kako navodi ovaj medij, Savo se tim povodom oglasio na svom Tviter nalogu i nije krio ko stoji iza kampanje koja se ovih dana širi internetom.

"Sve su organizovali ljudi iz novosadskog tima Kreni Promeni", napisao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mali: Država će pomoći ocu devojčice koja prodaje krofne za izlečenje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2023

Potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali, izjavio je danas da će država pomoći lečenje čoveka, čija je ćerka prodavanjem krofni počela akciju prikupljanja novca za njegovo izlečenje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.