Izvor: Blic, 12.Jun.2020, 10:35

"DRAGO MI JE ŠTO JE OVO URADIO MENI, A NE NEKOM DRUGOM" Muškarac satarom udario majku, pa je DAVIO KAIŠEM, a njene reči na suđenju IZNENADILE SU SVE

U okružnom sudu u Banjaluci počelo je suđenje Emiru B. (45) za pokušaj ubistva njegove majke Razije I. (75), koju je satarom udario u glavu, da bi je potom davio kaišem i na kraju odustao od zločina. Optužnicom, Emir B. se tereti da ja zločin počinio u stanju neuračunljivosti, a prema nalazu veštaka ima retko oboljenje - teški duševni poremećaj sa sumanutom idejom milosrđa. Zbog toga, tužilaštvo je predložilo da mu se izrekne mera obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja u zdravstvenoj ustanovi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.