Izvor: Blic, 26.Apr.2020, 13:39

DEZO BAZE I ZAKAZIVANJE TELEFONOM Detaljan vodič o radu teretana i frizerskih salona, NIŠTA NEĆE BITI KAO PRE

Relaksiranje određenih mera koje su donete u borbi protiv korona virusom podrazumeva i to da će ljubitalji fizičke aktivnosti i rekreacije od ponedeljka 27. aprila ponovo moći da uživaju u treninzima. Pored toga, otvaraju se i vrata frizerskih salona, zbog čega je Krizni štab za suubijanje COVID 19 doneo instrukcije vlasnicima i korisnicima ovih usluga.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U Babušnici odložili otvaranje teretana i salona, druga mesta saopštila instrukcije za rad

Izvor: JužneVesti.com, 26.Apr.2020

Odluku Vlade Srbije da se kozmetički i frizerski saloni, kao i teretane otvore, uz poštovanje prepisanih mera za sprečavanje širenja virusa korona, usvojila je većina mesta na jugu Srbije, te će ove radnje otvoriti vrata svojim klijentima od ponedeljka, 27. aprila. Zbog nepovoljne epidemiloške...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.