Izvor: Blic, 24.Jun.2021, 20:52

DEVOJKA IZBOLA VRŠNJAKINJU Sačekala je kod reke Begej, pa zarila nož: Ekspresno uhapšena

Brzom i efikasnom akcijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su A. G. (28) iz ovog grada, samo nekoliko minuta nakon što je, kako se sumnja, izvršila krivično delo ubistvo u pokušaju.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zrenjaninka uhapšena jer je sugrađanku ubola nožem

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jun.2021

Zrenjaninska policija uhapsila je A.G. (28) iz tog grada, samo nekoliko minuta nakon što je, kako se sumnja, izvršila krivično delo ubistvo u pokušaju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Pokušaj ubistva u Zrenjaninu - izbola nožem devojku pored Begeja; Uhapšena odmah

Izvor: B92, 24.Jun.2021

Zrenjanin -- Brzom i efikasnom akcijom, pripadnici MUP-a Zrenjanin uhapsili su danas A.G. (28) iz ovog grada nakon što je ubola devojku nožem...Uhapšena je samo nekoliko minuta nakon što je, kako se sumnja, izvršila ovo krivično delo ubistvo u pokušaju...Ona se tereti da je, oko 17.25 časova,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.