Dete prijavilo oca i maćehu da su ga tukli jer nije uradio domaći: Paru određen pritvor od 72 sata

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 23:41

Dete prijavilo oca i maćehu da su ga tukli jer nije uradio domaći: Paru određen pritvor od 72 sata

Podgorica -- Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici odredilo je pritvor bračnom paru nakon što je maloletno dete prijavilo da su ga otac i maćeha istukli.

"Njima je određen pritvor u trajanju od 72 sata. Ovo delo kvalifikovano je kao delo nasilja u porodici", saopšteno je iz Osnovnog javnog tužilaštva.

Prema nezvaničnim informacijama, otac i maćeha su istukli dete prutom, navodno jer nije uradio domaći zadatak. Nakon toga je on pozvao policiju i prijavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dječak dobio batine jer nije uradio domaći, policija reagovala

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2023, 22:50

PODGORICA - Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici odredilo je pritvor bračnom paru nakon što je maloljetno dijete prijavilo da su ga otac i maćeha istukli.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.