Izvor: Blic, 02.Apr.2024, 08:24

"ČEKAMO DA POLICIJA U AUSTRIJI OTKRIJE IDENTITET RUMUNKI SA SNIMKA" Ambasador Srbije u Beču za "Blic TV" o potrazi za nestalom Dankom (2)

Osmi dan je potrage za malom Dankom Ilić (2) iz Bora, kojoj se svaki trag izgubio u Banjskom polju. Nakon snimka na kome se vide dve državljanke Rumunije sa devojčicom koja veoma podseća na malu Danku i koji je napravio Srbin iz Beča, pokrenuta je žuta Interpolova poternica, a u ceo slučaj uključena je austrijska policija.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVE JE BILO ORGANIZOVANO, A OVO SU ŠEME ZA IZLAZAK IZ SRBIJE? Stručnjaci o mogućnosti da je Danka Ilić prodata, otkrivene i cene!

Izvor: Kurir, 02.Apr.2024

Osmi dan je potrage za detetom kojoj se svaki trag izgubio 26. marta u Banjskom polju iz Bora kada se izgubila iz majčinog vidokruga dok su bile u dvorištu stre kuće

Nastavak na Kurir...

Slučaj Dankinog nestanka pun nelogičnosti, policija proverava i najmanji trag

Izvor: Danas, 02.Apr.2024

Nastavlja se potraga za dvogodišnjom devojčicom iz Bora. Policija proverava svaku i najmanju sitnicu. U potragu za malom Dankom uključile su se policije Austrije i zemalja okruženja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.