Izvor: Blic, 23.Okt.2020, 15:17

Boris Isaković najbolji glumac 29. Festivala "Dani Zorana Radmilovića“

Žiri 29. Festivala „Dani Zorana Radmilovića“ u sastavu: dr Miroslav Radonjić, predsednik, Enver Petrovci, član i dr Duško Ljuština, član, većinom glasova doneo je odluku da Nagradu za najbolje glumačko ostvarenje na Festivalu dodeli Borisu Isakoviću za ulogu Gospodina R. u predstavi „Zašto je poludeo gospodin R?“, po tekstu Rajnera Vernera Fasbindera i Mihaela Fenglera, u režiji Boba Jelčića i produkciji Jugoslovenskog dramskog pozorišta, Beograd.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Boris Isaković najbolji glumac, a najbolja predstava „1789“ Narodnog pozorišta Niš

Izvor: Danas, 23.Okt.2020

Nagradi za najbolju mušku ulogu na Jugoslovenskom pozorišnom festivalu u Užicu, Boris Isaković kao Gospodin R dodao je još jednu - Nagradu za najbolje glumačko ostvarenje na upravo završenim 29. Danima Zorana Radmilovića.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.