Izvor: Blic, 21.Okt.2021, 10:04

"BOGINJU LAŽNIH USANA" NIJE SMIRILA NI KRIVIČNA PRIJAVA, NI PRIVOĐENJE U HRVATSKOJ Nadrilekarki Olgici Lončar sada prete TRI GODINE robije

I nakon niza krivičnih prijava, pa čak i nakon dve podignute optužnice i određenih pritvora, nadrilekari se ne smiruju. Olgica Lončar, protiv koje je u junu ove godine podneta krivična prijava, nastavila je da izvršava estetske zahvate za koje nije kvalifikovana i da time dovodi u opasnost zdravlje klijenata, te je zbog toga privedena prošle nedelje u Hrvatskoj, a nakon toga i na granici sa našom zemljom u koju je pokušala da uđe sa velikom količinom novca u torbi i sa medicinskom robom sumnjivog porekla.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.