Izvor: Blic, 06.Mar.2021, 21:32

BITKA KOJA JE LEGAT NAŠEG VREMENA "Ukrala nam je živote, odnela drage ljude, posejala strah": Naši lekari o najpotresnijim trenucima borbe

Na današnji dan 6. marta prošle godine registrovan je prvi zvanični slučaj zaražavanja korona virusom u Srbiji. Nepoznati neprijatelj koji je krenuo na put oko sveta stigao je i do nas i tu ostao do današnjeg dana. Ukrao nam je živote, stavio maske na lice, odneo drage ljude, posejao strah. On živi s nama i diše. Ipak, borba još uvek traje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

GODINU DANA POŠASTI: Naši lekari o NAJPOTRESNIJIM trenucima borbe sa PRVE LINIJE FRONTA - šta se sve dešavalo iza kulisa?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021

Na današnji dan 6. marta prošle godine registrovan je prvi zvanični slučaj zaražavanja korona virusom u Srbiji...Nepoznati neprijatelj koji je krenuo na put oko sveta stigao je i do nas i tu ostao do današnjeg dana. Ukrao nam je živote, stavio maske na lice, odneo drage ljude, posejao strah. On...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.