Izvor: Blic, 30.Jun.2023, 08:10

Ako vam kasni let odšteta ide i do 600 evra! Bilo da je low-cost ili regularna kompanija imate pravo na pare ili vaučere, ali samo ako pratite i ova pravila

Prethodnih desetak dana na beogradskom aerodromu došlo je do velikog broja kašnjenja, i u manjoj meri otkazivanja letova koji su brojne putnike ostavili ogorčeno i zbunjeno povodom daljih koraka. Ljudi uglavnom ne znaju, da kada je let otkazan, da li imaju pravo na olakšice, da li je to povraćaj novca za kartu ili samo vaučer za ručak na aerodromu. U najkraćem naknada štete može da ide i do 600 evra, a postoje i drugi brojni benefiti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.