Zaplenjeno 74 kilograma marihuane u Nišu i Kraljevu

Izvor: RTS, 30.Nov.2016, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 74 kilograma marihuane u Nišu i Kraljevu

U dve odvojene akcije policije u Kraljevu i Nišu, zaplenjeno je oko 74 kilograma marihuane. Uhapšeni su S. D. iz Trstenika (24) i G. R. (43) iz Niša.
S. D. je uhapšen u mestu Progorelica kod Kraljeva, kada je prilikom kontrole kombi vozila, u posebno napravljenom bunkeru, pronađen 51 paket sa biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana.

S. D.  će uz krivičnu prijavu, biti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << priveden u Više javno tužilaštvo u Kraljevu.
U drugoj akciji, uhapšen je G. R. iz Niša, koji se tereti da je izvršio krivična dela, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija.
U pretresu njegove kuće u Nišu pronađene su tri kese marihuane, ukupne težine 544,7 grama, 20 patrona kalibra 12 mm marke "remington" i 17 pištoljskih metaka kalibra 7,62 mm.
U saradnji sa policijom iz Bosilegrada, tokom pretresa druge kuće G. R. pronađeno je 35 osušenih biljaka marihuane mase 16,5 kilograma.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Policija pretresla Nišliji stan i unutra pronašla ludilo koje nisu mogli da zamisle! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Nov.2016

Policijski službenici su na državnom putu Raška – Kraljevo, u mestu Progorelica kod Kraljeva, prilikom kontrole kombi vozila kojim je upravljao S.D. (1992) iz Trstenika, u posebno napravljenom bunkeru pronašli 51 paket sa biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana...Foto: MUP..Zbog osnova...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.