Srpska liga Istok: Bez promena na vrhu, Car Konstantin obezbedio opstanak

Izvor: JužneVesti.com, 21.Maj.2021, 11:26

Srpska liga Istok: Bez promena na vrhu, Car Konstantin obezbedio opstanak

Odigrano je 35. kolo Srpske lige Istok, a fudbaleri Budućnosti iz Popovca nisu uspeli da iskoriste novi kiks lidera, pošto su na remi Timoka i Radničkog "odgovorili“ remijem u Trsteniku i ostali na -4 u odnosu na prvoplasirani tim.

I dalje je zanimljivo u Srpskoj ligi Istok, a moglo je biti još zanimljivije, zaključak je nakon 35. runde takmičenja. Najbolji tim juga Srbije, Budućnost iz Popovca odigrao je 1:1 na gostovanju ekipi Trstenik >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << PPT i ostao na četiri boda manje u odnosu na lidera. Timok je na svom terenu takođe remizirao protiv trećeplasiranog Radničkog iz Svilajnca sa 0:0.

Četvrtoplasirana Vlasina je u Resavici poražena od Rembasa sa 2:0, dok je niški Sinđelić u Prahovu poražen od Dunava sa 2:1.

Car Konstantin je obezbedio opstanak novim trijumfom i došao do 10. pozicije. "Carići" su u sjajnoj formi, vezali su pet mečeva bez poraza, a sada su pobedom od 2:1 u Medoševcu protiv Mladosti osigurali opstanak u ligi, pošto imaju 55 bodova, dok prvi u zoni ispadanja, Radan ima 44, tri kola pre kraja prvenstva. Upravo je Radan u Lebanu slavio sa 6:1 protiv Župe i zadržao matematičku šansu za opstanak, pošto im Trstenik sada „beži“ sedam bodova, ali biće teško ekipi iz Lebana da sačuva srpskoligaški status.

Pčinja iz Trgovišta je ostala na 5. mestu pobedom od 3:1 protiv SFS Borca iz Paraćina, dok je Topličanin savladao Kablove na gostovanju sa 3:0. SFK Morava iz Vladičinog Hana je poražena sa 3:0 na gostovanju Jedinstvu u Paraćinu.
Pogledaj vesti o: Trstenik

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.