Seminari DCV-a posvećeni bezbednosti u vazduhoplovstvu sledeće nedelje u Zrenjaninu i Trsteniku

Izvor: TangoSix.rs, 17.Maj.2017, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seminari DCV-a posvećeni bezbednosti u vazduhoplovstvu sledeće nedelje u Zrenjaninu i Trsteniku

Direktorat civilnog vazduhoplovstva organizovaće tokom maja meseca dva seminara posvećena bezbednosti u vazduhoplovstvu u Zrenjaninu i Trsteniku, saopštio je regulator.
Seminari su namenjeni pilotima motornih letelica i jedrilica, padobrancima, operaterima aero-klubova i škola letenja kao i svim bitnijim subjektima domaće generalne avijacije koji se spremaju za nastupajuću letačku sezonu. Kako kažu iz DCV-a cilj seminara je informisanje vazduhoplovne zajednice o aktuelnoj regulativi, >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << osvežavanje znanja, razmena mišljenja i iskustva:
– Želimo da čujemo pitanja vazduhoplovaca ali i da im pomognemo ukazivanjem na najčešće greške koje se dešavanju u letačkim operacijama. Na seminarima ćemo obraditi teme iz licenciranja vazduhoplovnog osoblja, saobraćajne delatnosti, plovidbenosti vazduhoplova, sertifikacije aerodroma i obezbeđivanja u vazduhoplovstvu.
Ovaj put seminare organizujemo na dva sportska aerodorma. Namera nam je bila da na taj način omogućimo vlasnicima letelica da na seminare dolete i da na taj način cela organizacija bude što je moguće praktičnija. –
Seminari će se održati u:
Sredu, 24.05. sa početkom u 11:00 časova u prostorijama AK Trstenik, na aerodromu Trstenik, Aerodromski put.
Četvrtak, 25.05. sa početkom u 11:00 časova u prostorijama AK Ečka, na aerodromu Ečka, Aerodromska bb.

The post Seminari DCV-a posvećeni bezbednosti u vazduhoplovstvu sledeće nedelje u Zrenjaninu i Trsteniku appeared first on Tango Six.
Pogledaj vesti o: Trstenik

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.