Izvor: RTS, 24.Feb.2021, 10:02

Nađeno telo u zapaljenom automobilu kod Trstenika

Telo jedne osobe nađeno je oko jedan sat posle ponoći u zapaljenom automobilu u šumi, u ataru sela Veluće na teritoriji opštine Trstenik, saznaje RTS.
Telo je potpuno izgorelo, kao i vozilo marke "mercedes".
Odeljenje za vanredne situacije GU Kruševac saopštilo je da je u 23.38, od Policijske stanice Trstenik, dobijena informacija da je u naseljenom mestu Veluće, automobil sleteo s puta i da se tom prilikom zapalio. 
Na licu mesta su bile ekipe policije i Hitne pomoći.
 
 
 
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

POZNATO ČIJE TELO JE NAĐENO U ZAPALJENOM AUTOMOBILU: Meštani Trstenika ne dolaze sebi od šoka

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2021

Nesrećni čovek čije je telo pronađeno u izgorelom vozilu u šumi u ataru sela Veluće kod Trstenika je Z. E. (53), poljoprivrednik iz sela Riđevštica...Kako je nvedeno, reč je o izuzetno poštenom poljoprivredniku, otkupljivaču pečuraka, malina i drugog voća iz ovog dela trsteničkog kraja...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.