Izvor: Blic, 09.Mar.2018, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NI STROGA, NI POPUSTLJIVA Vesna Marić je najomiljenija profesorka u Srbiji, a postoji više razloga zašto je ĐACI VOLE

U vreme kada su društvene mreže popularne, kada je na internetu sve dostupno i kada je škola đacima "totalni smor" jedna profesorka, ipak, uspela je da im privuče pažnju. Vesna Marić, profesor muzičkog vaspitanja u Gimnaziji i Tehničkoj školi u Trsteniku glasovima učenika postala je najomiljeniji profesor u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Trstenik

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vesna Marić iz Trstenika je omiljena profesorka

Izvor: RTS, 10.Mar.2018, 14:47

. Zahtevna, ali ne stroga, kreativna, voli svoj posao i đake, tako su učenici opisali profesorku Vesnu Marić koja je pobedila na konkursu za omiljenog profesora Srbije, organizovanom u okviru Sajma obrazovanja, koji je juče otvoren u hotelu "Crown Plaza". Ona predaje muzičko u Gimnaziji i...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.