“Kavasakijem” sleteo s puta kod Trstenika! Motociklista se zakucao u ogradu, na mestu preminuo

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Sep.2022, 10:20

“Kavasakijem” sleteo s puta kod Trstenika! Motociklista se zakucao u ogradu, na mestu preminuo

TRSTENIK – Od zadobijenih povreda motociklista je preminuo na licu mesta. Sinoć u 22.35 kod mesta Milutovac u Trsteniku na lokalnom putu dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedan čovek nastradao. Kako se saznaje, motocikl marke “kavasaki”, kojim je upravljao muškarac (40), sleteo je sa puta i udario u ogradu. Od zadobijenih povreda motociklista je […]
Vest “Kavasakijem” sleteo s puta kod Trstenika! Motociklista se zakucao u ogradu, na mestu preminuo objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Trstenik

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

SLIKE TEŠKE NESREĆE KOD TRSTENIKA Motociklom sleteo sa puta i zakucao se u ogradu, preminuo na licu mesta

Izvor: Blic, 26.Sep.2022

Motociklista (40) sleteo je sinoć oko 22 sata sa puta kod mesta Milutinovac u Trsteniku, nakon čega je udario u ogradu i preminuo na licu mesta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.