JEZIVE SCENE SNIMIO TELEFONOM: Otac učenika iz Trstenika koji je pokušao da se ubije UZNEMIRUJUĆE trenutke spasavanja dečaka zabeležio kamerom

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2022, 19:20

JEZIVE SCENE SNIMIO TELEFONOM: Otac učenika iz Trstenika koji je pokušao da se ubije UZNEMIRUJUĆE trenutke spasavanja dečaka zabeležio kamerom

Vladan Živković, otac maloletnog učenika Tehničke škole u Trsteniku koji je izmakao stolicu profesorki, a noćas pokušao da oduzme sebi život ekskluzivno se oglasio za naš portal.

Vladan Živković, otac maloletnog učenika iz Trstenika koji je pokušao noćas da oduzme sebi život, otkrio je za naš portal da su pritisak javnosti i polemike o >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << eventualnoj kazni koju bi mogao da dobije zbog maltretiranja profesorke engleskog u školi u ovom gradu, bili inicijalna kpasula da se dečak odluči na ovaj korak.

U dramatičnoj ispovesti, Vladan je otkrio da mu je sin rekao da ne "ne može više da izdrži pritisak".

Kada je video to, bacio je telefon, strčao niz stepenice plačući i izleteo iz kuće, ja sam ga stigao do kapije, trčao sam koliko sam mogao jer imam bolesno srce i vikao "Sine stani, rešićemo sve", a on se samo okrenuo i kroz plač mi je rekao "Tata, ja ne mogu više ovaj pritisak da izdržim" - navodi sagovornik za portal SrbijaDanas.

Izuzetno potresen, sagovornik navodi i da je sina jurio, ali da je on nestao u mraku. Otac je odmah slučaj prijavio policiji i molio za pomoć, pukom srećom mladić je pronađen pre tragičnog kraja. On takođe tvrdi da loše psihičko stanje njegovog sina traje danima.

- Vratio sam se kući, razmišljao koga da zovem, šta da radim, kada sam čuo dečiju dreku i vrisak iz njiva. Potrčao sam tamo i video sina. Oduzeo sam se, nisam znao šta da radim. Odmah sam pozvao policiju i Hitnu pomoć, koji su čini mi se u sekund stigli. Policajac ga je spasao, ja sam uzeo telefon i snimio sve. Mislio sam da je mrtav, nisam znao šta mi se dogodilo - plačući navodi otac.

Vladan je našoj redakciji poslao snimak spasavanja sina, ali zbog izuzetno uznemirujućeg sadržaja odlučili smo da ga ne objavljujemo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.