Iz kafane u smrt: Pevačica i muzičar stradali u jezivom sudaru

Izvor: Vesti-online.com, 31.Dec.2015, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz kafane u smrt: Pevačica i muzičar stradali u jezivom sudaru

Elvira Savić (32) iz Trstenika i Srđan Petrašinović (30) iz Dublje poginuli su na regionalnom putu Ugljarevo - Medveđa kada su se vraćali iz kafane.

Do nesreće je došlo na izlazu iz sela Bogdanje kada su se, iz još uvek neutvrđenih razloga, sudarili auto marke "opel", u kojem su bili vozač Srđan Petrašinović i Elvira Savić, koji je išao iz pravca Medveđe, i auto marke "reno megan" koji se kretao iz pravca Trstenika a za čijim volanom je bio Vladimir >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Petrović. Petrović je u nesreći lakše povređen.

Pretpostavlja se da su Savićeva i Petrašinović išli iz Velike Drenove gde je Elvira pevala u kafani a da se Petrović, koji je takođe muzičar-kontrabasista, vraćao sa nastupa u nekom od lokala.

Putnici u "opelu" su od zadobijenih povreda preminuli na licu mesta dok je Petrović, sa lakšim povredama glave, prebačen u kruševačku Bolnicu gde je hospitalizovan.

U stanu u centru Trstenika novinari su zatekli Elvirinu majku Nadu Nikolić, sestru Sanju i rođake, koji su sa nevericom primili vest da je Elvira poginula.

- Od rođaka smo čuli da se dogodila saobraćajka kod Bogdanja i da je poginula moja Elvira. Tek kasnije sam dobila informaciju od policije da je bila nesreća. U toj kafani u Drenovi je pevala već nekoliko godina. Obično bi radila do dva sata posle ponoći - kratko je kazala Nada koja još uvek krije od svoje druge ćerke Sanje informaciju da joj je sestra poginula.

Srđan Petrašinović je iz sela Dublje. Poslednje četiri godine je radio u Parking servisu u Trsteniku kao vozač. Iza sebe je ostavio četvorogodišnju ćerkicu iz razvedenog braka.

- Bio je divan čovek i sjajan kolega. Malo je takvih ljudi. Svi smo šokirani ovom tragedijom. Pretpostavljam da se malo duže zadražao u kafani i da je hteo da izađe u susret toj pevačici, da je poveze do Trstenika – rekao je Stevan Milašinović, Srđanov kolega i najbolji prijatelj iz firme.

Razlozi sudara nisu poznati a biće utvrđeni nakon veštačenja. Sumnja se da je jedan od vozača, a možda i obojica, bio pod dejstvom alkohola.
Pogledaj vesti o: Trstenik

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.