Humanost na delu

Izvor: TvojPortal.com, 18.Avg.2012, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanost na delu

- Humanost na delu-
TRSTENIK- Uprkos tome što je sve manje ljudi zaposleno i što je ekonomska kriza sve veća, broj dobrovoljnih davalaca krvi u trsteničkoj opštini iz godine u godinu raste.Time humanisti pokazuju da žele da pomognu svima kojima je dragocena tečnost potrebna za lečenja i hitne intervencije.Prema rečima sekretara trsteničkog Crvenog krsta Veroljuba Milovanovića, u salonu Doma kulture uspešno je sprovedena i treća ovogodišnja redovna akcija dobrovoljnog davanja >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << krvi.



I ovoga puta tehnički deo akcije odradio je Zavod za transfuziju krvi iz Niša u organizaciji Crvenog krsta, a u ovoj akciji krv je dalo 187 humanista.Sekretar trsteničkog Crvenog krsta Milovanović ističe da je od početka ove godine do sada prikupljeno 1000 jedinica krvi, koja se isključivo koristi za lečenje građana trsteničke opštine u Zdravstvenim ustanovama u Srbiji.
Dragan Ivanović

Pogledaj vesti o: Trstenik

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.