Dečak koji je izmakao stolicu profesorki u Trsteniku u kruševačkoj bolnici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2022, 13:01

Dečak koji je izmakao stolicu profesorki u Trsteniku u kruševačkoj bolnici

Dečak koji je izmakao stolicu profesorki u Tehničkoj školi u Trsteniku primljen je noćas u kruševačku bolnicu, potvrđeno je za RTV Kruševac.

Kako se navodi, policija ispituje okolnosti koje su dovele do toga da on bude hospitalizovan.

Otac učenika N.Ž.(17), koji je izmakao stolicu profesorki 9.novembra u Tehničkoj školi u Trsteniku prijavio je da je noćas njegov sin pokušao da izvrši samoubistvo, prenele su Novosti.

Kako list navodi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prijavljeno je da je đak, koga procesuira Više javno tužilaštvo u Kruševcu zbog teškog incidenta i za koga je direktor ranije doneo predlog o isključenju iz škole, pokušao da se obesi.
Pogledaj vesti o: Trstenik,   Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Otac učenika koji je učestvovao u incidetnu u Tehničkoj školi u Trsteniku, prijavio je da je njegov sin pokušao samoubistvo

Izvor: JuznaSrbija.info, 04.Dec.2022

Policiji u Trsteniku sinoć je prijavljen nestanak, a zatim i pokušaj samoubistva maloletnog N. Ž. koga zbog incidenta u Tehničkoj školi u tom gradu procesuira Više javno tužilaštvo u Kruševcu.Prijave je uputio otac tinejdžera. Policija proverava prijavu...Sanitet Hitne pomoći je dečaka N....

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.