DETALJI NESREĆE NA ZAPADNOJ MORAVI: Petoro meštanina krenulo da veže skelu, pa upali u nabujalu reku

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2021, 14:34

DETALJI NESREĆE NA ZAPADNOJ MORAVI: Petoro meštanina krenulo da veže skelu, pa upali u nabujalu reku

Još uvek se utvrđuju okolnosti pod kojima se dogodila nesreća.

Do nesreće na Zapadnoj Moravi u selu Selište kod Trstenika došlo je kada su petorica muškaraca pošli da vežu skelu jer je nivo reke porastao.

Kako pišu mediji muškarac za kojim se traga je meštanin R.M. (70).

S.M, R.L. i Lj.D. koji su takođe bili na skeli, ali su uspeli da isplivaju iz vode, u dobrom su stanju.

Podsećamo, tokom poslednja dva dana na jugu Srbije izlilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se nekoliko reka, kao posledica kiše koja je pada i snega koji je počeo da se topi. Vodostaji su sada na većini reka u opadanju, objavio je RHMZ, ali u 12 opština ostaje na snazi vanredna situacija.
Pogledaj vesti o: Trstenik

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"RAŠKA JE ODNELA VODA" Bratanac čoveka koji je nestao u Zapadnoj Moravi: Balvan je podigao skelu, počela je da tone, za 10 minuta sve je potopljeno

Izvor: Blic, 13.Jan.2021

U selu Selište kod Trstenika prevrnula se skela na Zapadnoj Moravi, a nabujala reka odnela je Raška Milutinovića (70) za kojim se i dalje traga.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.