Izvor: RTS, 13.Jan.2021, 13:50

Prevrnula se skela na Zapadnoj Moravi, za jednom osobom se traga

Skela na kojoj je bilo pet osoba prevrnula se na Zapadnoj Moravi u mestu Selište kod Trstenika. Četiri osobe su isplivale i dobro su, dok se za jednom traga.
Kako RTS saznaje, meštani su pokušali da oslobode skelu od balvana i grana, ali jedan balvan ih je prevrnuo. 

Za nestalim licem tragaju meštani u svojim čamcima, kaoi policija.  
Saša Milutinović koji je bio na skeli rekao je za RTS da su debla podigla skelu i da su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << onda bili potopljeni. Kaže da su plivali i da su i nestalog meštanina videli kako pliva. 
Skelu u Selištu korite stanovnici Selišta i okolnih sela koji imaju posede sa druge strane Morave. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prevrnula se skela kod Trstenika, jedna osoba nestala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jan.2021

U selu Selište kod Trstenika na Zapadnoj Moravi zbog bujice se prevrnula skela, a prema prvim informacijama, jedna osoba je nestala, javljaju beogradski mediji...Na skeli je bilo petoro ljudi, od kojih je četvoro uspelo da ispliva...Za muškarcem, starim oko 70 godina se traga. Skelu uglavnom koriste...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Prevrnula se skela na Zapadnoj Moravi, traga se za jednom osobom

Izvor: Danas, 13.Jan.2021

Nadležne službe tragaju za jednom osobom posle prevrtanja skele na Zapadnoj Moravi kod Trstenika, preneli su danas mediji. 

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.