ALEKSIĆ VREĐAO POLICAJCE I PRETIO IM OTKAZOM Bruka i sramota: Licemerni Miki govori o borbi protiv nasilja a sam ga sprovodi?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 11:24

ALEKSIĆ VREĐAO POLICAJCE I PRETIO IM OTKAZOM Bruka i sramota: Licemerni Miki govori o borbi protiv nasilja a sam ga sprovodi?!

Prekršajni sud u Trsteniku, pre dve godine, osudio je Miroslava Aleksića zbog vređanja saobraćajnog policijskog službenika

Tužna je činjenica da je opozicija spala na takve grane da se za mir, toleranciju i Srbiju bez nasilja zalažu oni koji iza sebe imaju pozamašan materijal u svom dosijeu i to ni manje ni više nego zbog nasilja.

Istorija beščašća, licemerja i cinizma srpske opozicije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja sebe uporno naziva demokratskom, čini se ne bi stala u deset tomova knjige a kamoli u nekoliko redaka ovog članka.

No, u svakom slučaju važno je napomenuti da je klupko istine tek počelo da se odmotava pa javnost može steći relevantnu sliku o onima koji pretenduju da u budućnosti vode državu.

Građane bi trebalo podsetiti da je Prekršajni sud u Trsteniku pre dve godine osudio Miroslava Aleksića zbog vređanja saobraćajnog policijskog službenika, kaznivši ga novčano u iznosu od 50.000 dinara.

Mediji su svojevremeno preneli da je Aleksića, tadašnjeg potpredsednika Narodne stranke, zaustavila saobraćajna policija u okviru redovne kontrole, jer nije imao vezan sigurnosni pojas.

Aleksić je tada, prema pisanju medija, vređao policajce, rekavši im da su "korumpirani".

- Vas ću sve da očistim iz Policijske uprave Trstenik - rekao im je Aleksić, a zatim bez odobrenja policijskog službenika, izašao iz auta, što mu nije bilo dozvoljeno.

Začuđeni građani ostali su nemi pred salvom uvreda koje je Aleksić tada izgovorio čestitim policajcima koji su pritom, samo izvršavali svoje redovne aktivnosti.

Tužno je i poražavajuće da ljude koji pošteno zarađuju za svoj hleb i što je najvažnije neretko, stavljaju svoj život ispred drugih kako bi svi građani bez razlike bili zaštićeni i sigurni, dobijaju ovakve sramne kvalifikacije. I još je tužnije što je Aleksić spreman i da zapreti onima kojima je opet njegova lična bezbednost na prvom mestu.

Danas opet, bez imalo srama, Aleksić nastavlja da građanima drži lekcije o ponašanju, Srbiji bez nasilja, Srbiji sa snažnim institucijama, dok na delu pokazuje kako poštuje te iste institucije.

Dakle, davno su pređene granice jeftinog politikanstva - na srpskoj opozicionoj sceni sada je uvedeno nasilje kao ključno sredstvo političke borbe?!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.