Ti si dokaz da anđeli postoje: Pevač se uoči godišnjice smrti prisetio stradalog kolege FOTO

Izvor: B92, 15.Okt.2019, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ti si dokaz da anđeli postoje": Pevač se uoči godišnjice smrti prisetio stradalog kolege FOTO

Sutra se navršava tačno 12 godina od smrti jednog od najboljih vokala i najomiljenijih pevača na Balkanu, makedonskog pevača Tošeta Proeskog.

Hrvatski pop pevač Toni Cetinski objavio je emotivnu poruku i sliku na Instagramu povodom godišnjice Tošetove smrti.

Toše i Toni bili su veliki prijatelji, a Toni se često u svojim izjavama za javnost, ali i objavama na društvenim mrežama seti svog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "bratka".

Pevač je uvek otvoreno govorio koliko je poštovao i voleo svog kolegu i druga, kao i koliko ga je njegova prerana smrt izuzetno pogodila.

Toni se i ove godine, uoči godišnjice smrti Tošeta Prosekog, prisetio tog strašnog dana i tužne vesti o pogibiji pevača:

"Svake nam godine dolazi taj dan, to jutro kao nešto što ne želimo saznati, čuti ni slutiti no ipak nemilosrdno dođe i podsjeća nas koliko smo krhki i kako nikada ne znamo što nam nosi sljedeći dan.

Jako je teško evo već dvanaestu godinu prihvatiti kako te nema tu. Jedina nam je nada to što si bio i ostao dokaz da anđeli u ljudskom obliku postoje i ostaju uvijek tu kraj nas.

Uvijek volim reći i ponoviti, da si bio stvarno poseban. Zahvaljujući tebi, tvom ponašanju, skromnosti, djelima, siguran sam, da su anđeli tu s nama i u ljudskom obliku. Bio si jedan od onih ljudi koji vraćaju vjeru u ljudskost, u anđele koji hodaju zemljom.

Mogao si tu na zemlji još puno toga, ali sve ćemo nadoknaditi kada se jednom sretnemo gore u svemiru, na nekom proplanku.

Dragi Toše volimo te do posljednjeg daha. ZAUVIJEK BRATKO MOJ", napisao je Toni ispod objavljene Tošetove fotografije.

Ova Tonijeva objava pokrenula je emotivne komentare njegovih pratilaca na Instagramu koji su se takođe rečima hvale setili ovog velikog pevača i čoveka.

"Nikad prežaljen, zauvek u srcu", "Spavaj mirno sa anđelima kakav je i sam bio", "Nikad zaboravljen", "Mnogo nam fališ Toše", "Bravo Toni, baš tako, bio je anđeo u ljudskom obliku. Hvala ti za lepe reči", samo se neki od komentara.

Toni je pored ove fotografije i teksta, objavio i kolaž od šest fotografija na kojima je zagrljen sa Tošetom, a fotografije prati natpis: "Toše forever", uz emotikon srca i ruku sklopljenih u molitvi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.